l'11 de Setembre de 2014

divendres, 9 de novembre del 2012

Declaració d'Independència


En cas que Espanya no deixés celebrar un Referèndum o una consulta, jo crec que el Parlament de Catalunya hauria de declarar "La Independència", doncs, en certa manera, el poble català ja haurà votat a la independència indirectament a les urnes el 25 - N, doncs com sabeu, els partits independentistes aconseguiran la majoria, per tant, no cal demorar més el que és una evidència, i agafar el camí més ràpid.

Procediment normal , però hipotetic coneixent Espanya

1 - Eleccions el 25-N
2 - Consulta el poble Català, al 2013 (referèndum o consulta).
3 - Negociació amb Madrid per la Independència, data límit  setembre 2014.
4 - Proclamació de la República Catalana,  l'11 de setembre 2014.

Procediment ràpid

1 - Eleccions el 25-N
2 - Consulta el poble Català, al 2013 (referèndum o consulta).
3 - En ser rebutjada pel govern central de Madrid, el Parlament de Catalunya es reuneix d'urgència per redactar la declaració d'Independència.
4 - Amb la declaració d'independència a la mà, el president de la Generalitat, proclama la Independència de Catalunya, davant tots els diputats de la Generalitat i la resta del món.
5- En cas que Espanya, no reconegui Catalunya com a nou estat sobirà i independent, el President de la Generalitat buscarà el reconeixement en els estats de la UE, la resta de països Europeus, EUA, Rússia, els països llatinoamericans i principals països asiàtics, així com en els països d'Àfrica i Oceania.

Però ja serem independents i potser abans del que esperem i hàgim de canviar el dia de Catalunya (La Diada), per un altre més proper.

Però això si, si els nostres polítics són valents i segueixen lluitant per la nostra llibertat, en cas contrari, podrem perdre una altra batalla en el camí per la Independència del nostre poble, com és habitual en els últims 300 anys de lluita.


Catalunya Independent Ja!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada