l'11 de Setembre de 2014

dissabte, 3 de novembre del 2012

EL "SI" GUANYA AL "NO" PER 24 PUNTS


El poble de Catalunya vol la independència, o almenys això és el que diuen les enquestes, ja que el "si" guanya sobre el "no" de 24 punts. El 51,9% dels catalans votaria "si", mentre que un 28,3% votaria "no".
Tot això passa, mentre una altra enquesta li dóna gairebé la majoria absoluta a CiU al parlament de Catalunya (64 o 66) escons.
Però jo em pregunto, Seria bo que han Mas aconseguís majoria absoluta?, I si fos millor que hagués de pactar amb altres partits clarament a favor de la consulta, com ERC i ICV-EUiA?, I si és així, Seria viable una aliança del Centre amb l'Esquerra per poder seguir somiant per la independència? ...
Molts dubtes hi ha avui de tot això, però el que si està clar és que hem de lluitar per la nostra Independència i llibertat ...
També he de dir, que no veig que sigui necessari que ens convertim en un nou estat de la UE, perquè crec que també seriem capaços de sortir d'aquesta crisi estant fora de la Unió Europea. No hauria de ser un requisit indispensable l'estar a la UE, perquè el primer objectiu ha de ser la Independència, dins o fora de la UE. Un cop aconseguida s'hauria de debatre si realment ens convé estar dins d'Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada