l'11 de Setembre de 2014

dilluns, 26 de novembre del 2012

CiU perd 12 escons, però el "Sobiranisme" està més viu que mai


Els resultats electorals donen la victoria al soberanisma:

CIU - 50
ERC - 21
PSC - 20
PPC - 19
ICV - 13
C'S - 9
CUP - 3

87 Escons a favor del referèndum.
48 Escons en contra del referèndum.

La premsa espanyola, veu en els resultats de les eleccions per al Parlament de Catalunya com una patacada al sobiranisme i a CiU, per la pèrdua de 12 escons comparat amb les anteriors eleccions del 2010 que va treure 62 per als 50 actuals.
És clar, ells s'agafen a la pèrdua d'escons de CiU, però el que no volen veure, és que els partits partidaris a un referèndum, com són CiU, ERC, ICV i CUP, sumen tots junts 87 escons de 135 que formen el Parlament de Catalunya, de manera que, al meu parer, el sobiranisme català no ha perdut ni un sol vot, i ni un sol escó. Tots tenim la llibertat d'opinar de diferent manera, això és evident, però un cop més es tapen els ulls per no veure la realitat d'un poble, que vol opinar amb llibertat sobre el seu futur.
Tot el contrari es pot llegir a la premsa estrangera, com l'anglesa i la nord-americana, que veuen els resultats com una clara resposta del poble català a favor de l'autodeterminació, com és el cas de "The Telegraph", "The Independent", i "The New York Times" entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada