l'11 de Setembre de 2014

divendres, 7 de desembre del 2012

l'Ou dels "Polonesos" Quatre Barrats

A) El PP amenaça amb retirar a Duran la presidència de la Comissió d'Exteriors del Congrés.
B) Wert, segueix amenaçant el Català amb la seva llei educativa, i treu pit dient: "Sóc com un toro brau, que creix amb càsting"
C) Alícia Sánchez-Camacho es vol reunir amb Wert, per millorar la Llei Educativa.
D) Set mil ciutadans es manifesten a Barcelona a favor de la Constitució i la integritat d'Espanya, notícia que destaquen en portada diaris com l'ABC o El Mundo cosa que no van fer quan un milió i mig de Catalans es van manifestar el 11 de setembre amb el crit de "Independència".
E) Rajoy la plena vigència de la Constitució i apel · la a la recuperació del consens de fa 34 anys.
F) El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, es desentén ara del presumpte informe policial, que en plena campanya electoral, va publicar el diari El Mundo i que acusava el president Mas de tenir compte bancaris a Suïssa. D'aquesta manera, del seu departament allunya qualsevol responsabilitat política, malgrat que el PP va atiar la polèmica per erosionar CiU de cara a les eleccions del 25 de novembre.
G) Missatges que circulen entre els militars i que veurien amb bons ulls una frase atribuïda al General Espartero, ia Azaña, gairebé un segle després: "Per governar Espanya cal bombardejar Barcelona cada 50 anys", després de la proclamació de l'Estat Català per part de Lluís Companys.
------
I només són alguns dels retalls que avui recull la premsa.

Bé, dit això, veig que des de Madrid s'ho han pres molt malament, (tot i que Mas perdés molta representació al Parlament de la Generalitat) el que segueixi sent majoria el vot independentista a Catalunya, encara que no vulguin reconèixer públicament i somriguin de cara al seu públic i votants, el que ells diuen com "Un desastre electoral per el vot soberanista", és a dir, tot el contrari.
El que està clar, és que segueixen en els seus tretze de seguir atacant Catalunya, la seva cultura i tot allò que la representa com terra diferent a la resta. I si creiem, que això és tot el que ens faran per seguir pressionant rosca a rosca al poble català, ens equivoquem, doncs només acaban de començar, això només són pinzellades del que ens caurà a sobre quan realment el Govern de la Generalitat posi data al referèndum, si és que ho fa, perquè començo a tenir dubtes, però de ser cert i espero que ho sigui, presumiblement serà per setembre de 2013, o almenys és el que escolta.



Només desitjo que els nostres polítics no ens fallin, com nosaltres tampoc els fallarem si de veritat volen seguir endavant amb el procés cap a la Independència, perquè si es tiren per enrere, només hauran demostrat que el que els interessa realment és la seva butaca, i si fos així, només els diré que el poble de Catalunya no l'hi perdonarà mai i se'ls castigarà a les pròximes eleciones amb una gran abstenció o vots a partits avui minoritaris com el CUP i el SI entre altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada