l'11 de Setembre de 2014

dimecres, 21 de novembre del 2012

DOCUMENT FANTASMA



Cinc dies després de la publicació del diari "El Mundo" sobre la informació que relacionava Arthur Mas i Jordi Pujol amb el cobrament de comissions il · legals, el Ministeri de l'Interior no ha trobat el supòsit esborrany policial.


És increïble que en un país suposadament democràtic com és "Espanya", encara succeeixin aquestes coses. I quan dic coses, vull dir persecució i manipulació, perquè el procés democràtic de les eleccions autonòmiques es vegi afectat en els seus resultats, o almenys això és el que intenten. Però he de dir, que dubto realment que el tir els surti com esperen, restant vots no només de CiU, sinó de la resta de partits independentistes, ja que en la meva humil opinió, crec que tots els atacs arribats des de l'altre costat de la Franja de ponent, es converteixen en vots independentistes, just al contrari del que ells esperen. Que s'ho facin mirar, perquè estan perdent cada dia que obren la boca contra Catalunya i el procés sobiranista entre 200 i 400 vots.

Ja sabem que els votants del PPC indecisos i reticents estan fugint feia Ciutadans, i els del PSC feia ICV i CiU, però llavors A qui li està restant vots ERC?, Jo crec que tant a CiU, com a PSC, ja que uns no estan segurs que CiU segueixi fins al final per aconseguir la plena Independència de Catalunya, i els socialistes més independentistes i que mai canviarien el seu vot pel de CiU s'afegeixen a ERC.

Si, tot això és un ball de vots, que en unes eleccions normals, no crec que existissin, però en aquestes eleccions no només està en joc la presidència de la Generalitat, també està en joc el futur de Catalunya, ja que de treure una majoria aclaparadora dels partits sobiranistes, sens dubte el camí cap a la Independència agafarà un impuls gairebé definitiu.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada