l'11 de Setembre de 2014

dimecres, 14 de novembre del 2012

Sorprenent...


Ciutadans de Vila-seca és veuen obligats a retirar el boicot als productes catalans

La denúncia feta des del directe! Cat ha provocat 01:00 enfortir reacció a la xarxa que ha FET que Ciutadans de Vila-seca Hagi retirat el contingut del SEU facebook

En una nota publicada al facebook de Ciutadans de Vila-seca, aquests han demanat disculpis i han retirat els noticies que fa al boicot ALS productes catalans. Aquest matí en una entrevista a RAC 1, a la pregunta feta per Jordi Basté sobre el qual ha publicat Ciutadans de Vila-seca, Albert Rivera ha TRET importància a l'Assumpte i ha dit que Tant Sols volien "advertir" dels problemes que tindríem en cas d'una Catalunya independent. Rivera no ha condemnat Els fets i ha driblat el tema AMB l'excusa de L'"Advertiment"

Notícia de: directe!cat

Enllaç:

http://www.directe.cat/noticia/255653/cs-de-vila-seca-es-veuen-obligats-a-retirar-el-boicot-als-productes-catalans

Un aplaudiment per DIRECTE.CAT.


Com és possible que un partit "català" (i dic català perquè gran part dels membres que formen Ciutadans a Catalunya són Catalans), vulgui fer un boicot als productes catalans?, Si realment es sentissin catalans, no voldrien fer-nos cap tipus de boicot. I si, han retirat el boicot del seu Facebook, encara que el més fort és que Rivera no condemnés els fets ...

Això només demostra la forma retorçada de pensar de la majoria dels votants de la dreta espanyola, quan molts d'ells són catalans i viuen a Catalunya .

Un català amb dos dits de front, que per exemple treballi en una empresa catalana, voldrá que es faci un boicot dels nostres productes?, Cal estar molt malament del cap o ser molt retorçat ...Encara que hi ha gent en aquest meravellós país que és diu Catalunya que pensa així per desgràcia.

Estem d'acord que totes les opinions han de ser respectades i així ho fem des de catalunya, però que catalans vulguin un boicot contra els productes catalans, això crec que s'escapa de l'enteniment, encara que això sí, ho respectarem, perquè jo no sóc qui per dir a ningú que ha de pensar ni fer, ja que tots som lliures i majors d'edat, només que és difícil d'assimilar.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada